Payroll Totaal Online

Onze klanten aan het woord

Referenties

Joy Flowers

Joy Flowers

Wij zijn Joy Flowers, een bloemenspeciaalzaak in Valkenburg aan de Geul.

10 jaar zijn wij al zeer tevreden met de samenwerking met Payroll Totaal. Zij verzorgen voor ons de loonadministratie maar wat wij vooral belangrijk vinden is de persoonlijke touch. Ze zijn makkelijk telefonisch te bereiken, staan gelijk klaar met een correct antwoord of kundig advies en altijd op de hoogte van de nieuwe regelingen. Het is heel fijn voor ons om te weten dat dit gedeelte van onze administratie in goede handen is!

Hekkert Autogroep

Hekkert Autogroep

Hekkert Autogroep is de Opel dealer voor geheel Limburg. Vanuit 6 vestigingen in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond, Weert en Venlo werken we met ruim 100 medewerkers aan het ontzorgen van onze klanten op het gebied van aankoop, (private) lease, financieren en verzekeren, onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Voor wat betreft de loonadministratie worden wij op onze beurt voortreffelijk ontzorgd door Payroll Totaal. Waar wij een zo goed mogelijke mobiliteitspartner willen zijn voor ónze klanten, is Payroll Totaal al jarenlang een proactief meedenkende loonservicepartner voor Hekkert Autogroep.

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.
Wij laten u graag geheel vrijblijvend zien wat wij voor u kunnen betekenen.