Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

U bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.

Uw e-mailadres is bekend bij ons, maar u staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben u een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om uw account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op uw ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die u dient te volgen om uw aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens u deze e-mail ontvangt.

linkedin
vervolgfoto

Snel geld verdienen? Pas de juiste sectorpremie toe

Voor werkgevers in de horeca geldt een hoge en een lage sectorpremie. Het komt nog steeds veel voor dat deze sectorpremie niet juist wordt toegepast. Een dergelijke fout kan al snel leiden tot veel te hoge afdrachten.

Ook voor de agrarische sector, de bouw, culturele instellingen en het schilderbedrijf gelden op dit moment een hoge en een lage sectorpremie. Voor werknemers die een contract hebben met voor ten minste een jaar of voor onbepaalde tijd met een vaste omvang geldt een lage sectorpremie WW. Hiernaast gelden nog een aantal situaties waarin de lage sectorpremie kan worden toegepast. Wordt in één van de genoemde sectoren slechts één premie toegepast, dan is dit een reden voor onderzoek. Is te weinig premie afgedragen, dan loopt een inhoudingsplichtige risico op een hoge naheffing.

Regeerakkoord
In het Regeerakkoord is aangekondigd dat de hoge en lage sectorpremie mogelijk voor alle sectoren zal worden ingevoerd. Achtergrond hiervan is het stimuleren dat werknemers vaker een vast contract of een contract voor langere duur krijgen. Voor alle inhoudingsplichtigen is het dus van groot belang om deze regelgeving in de gaten te houden. En denk ook eens aan toekomstige contracten die aan werknemers worden aangeboden. Een contract van 12 in plaats van 11 maanden kan zomaar eens een (fiscaal) voordeel opleveren.

Betaalt u de juiste sectorpremie?
Neem dan contact op met de specialisten van Payroll Totaal via telefoonnummer (046) 457 08 50 of stuur een mail naar info@payrolltotaal.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Meer weten over het Payroll Totaal Online Pakket?
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
vraagteken
telefoon

+31(0)46 457 08 50

Bel mij terug

online

Payroll Totaal
Online

Lees verder
klanten

Klanten aan
het woord

Lees verder
voorstellen

Bel mij terug

klanten

Klanten aan
het woord

Lees verder

Payroll Totaal


Mauritslaan 42/44
6161 HW Geleen

Tel: +31(0)46 457 08 50 Tel:
+31(0)46 457 08 50

www.payrolltotaal.nl
info@payrolltotaal.nl

Payroll Totaal


Mauritslaan 42/44
6161 HW Geleen

Tel: +31(0)46 457 08 50
www.payrolltotaal.nl
info@payrolltotaal.nl

route
route